Snaustrinda Bamsemakeri

av Oxana Eide

Om meg

Hei!

Nå har du kommet til mitt bamsested Snaustrinda Bamsemakeri.

Jeg liker å få besøk. Spesielt hvis gjestene mine er kreative, åpne for noe nytt og vil få nye venner. Snakker jeg om deg? :) I så fall ta en kopp te, sett deg godt til rette og føl deg som hjemme.

Jeg heter Oxana. Jeg ble født og vokste opp i Volgograd i Russland, men flyttet til Norge i desember 2005. Siden den tida har jeg trivdes kjempegodt i mitt lille Trondheim. Navnet Snaustrinda er direkte knyttet til denne byen også: det er et gammelt navn på det området i Trondheim hvor jeg bor og hvor jeg lager mine bamser.

Jeg har mange forskjellige interesser. I mitt prosjekt Snaustrinda vil jeg introdusere deg for min bamseverden – en verden av glede, barndomsminner og eventyr. Jeg vil gjerne dele denne verdenen med deg, fordi ved å skape skjønnhet, ved å se på skjønnhet – blir du selv skjønn og harmonisk!

Alt jeg viser fram i Snaustrinda Bamsemakeri er skapt av meg. Det er min fantasi og 100% håndarbeid du ser her. Hvis du vil vite mer om meg og mine andre interesser, kan du sjekke bloggen min.

Velkommen til Snaustrinda Bamsemakeri!

Bli min venn, jeg er alltid glad for å treffe deg!